Elkészítés: A tésztához a száraz anyagokat összekeverjük, a mézet a cukorral felforrósítjuk, de nem forraljuk, beleöntjük a lisztes keverékbe, langyosra hűtjük. Ezt követően a többi anyaggal gyorsan összegyúrjuk, és néhány órára, de még jobb, ha egy éjszakára hűtőbe tesszük. Négy lapot nyújtunk belőle kb. 3 mm vékonyra. Megszurkáljuk villával, és sütőpapíron, a gáztepsi vagy hasonló nagy tepsi hátulján, előmelegített sütőben, de közepesre levéve max. 8-10 perc alatt megsütjük. Utána mindegyiket még forrón hosszú késsel leválasztjuk a papírról.
A krémhez a tejet a cukorral és a tejjel sűrű krémmé főzzük, kihűtjük, és hozzákeverjük a margarint. Ezzel a krémmel töltjük meg a lapokat. A mázhoz felolvasztuk a csokit a tejjel, majd hozzáadjuk a margarint, és bevonjuk vele a süteményt. Legalább 2 napot kell(ene) állnia, hogy jól magába szívja a krémet!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.