Elkészítés: A tésztát 1 liter tejben kifőzzük, leszűrjük. Az előkészített, kifőzött tésztát az 1 dl tejjel kikevert pudingporral, a mákkal, a mazsolával, a mézzel, a vaníliás cukorral, a tojássárgákkal összekeverjük, végül beleforgatjuk 2 tojás felvert habját.
A réteslap felével egy közepes tepsit (vagy jénait) kivajazva kibéleljük, az előkészített mákos keveréket egyenletesen elosztjuk rajta.
A megmaradt réteslapokkal befedjük, megkenjük olvasztott margarinnal, majd rákenjük a porcukorral elkevert tejfölt.
Pirosra sütjük. Kockára vágva porcukorral tálaljuk.
Adhatunk hozzá egy kis tejszínes, fahéjas öntetet is, így még finomabb!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.