Elkészítés: A chilit apróra vágjuk. A mézet elkeverjük a mustárral. A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk.
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk durvára őrölt borssal, az apróra vágott chilivel, és megkenjük a mézes-mustáros páccal. A húst 1-2 órára a hűtőbe tesszük.
A csíkokra vágott zöldségeket egy serpenyőben kevés olajon hirtelen nagy lángon átpirítjuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk, majd félretesszük.
A hússzeleteket pár csepp olajon vagy grillen átsütjük, és a sült zöldségekkel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.