Elkészítés: A hercegnőburgonyához a krumplit megtisztítjuk, felkockázzuk és sós vízben feltesszük főni. Ha megfőtt, összetörjük, és hagyjuk langyosra hűlni. Sózzuk, borsozzuk, kis szerecsendióval ízesítjük, hozzá adunk 2 tojást, majd az olvasztott vajat is. Jól elkeverjük és habzsákba töltjük.
Kis rózsákat nyomunk sütőpapírral bélelt tepsire, és 180 fokon megsütjük, míg szép színt kap és a külseje enyhén ropogós lesz.
Az oldalast egy nappal előbb pácoljuk be. Jól összekeverjük az alapanyagokat, a sót, borsot, mustárt, mézet és a szerecsendiót. Jól megkenjük az oldalasokat, zacskóba tesszük és berakjuk a hűtőbe, 1 éjszakán át pácoljuk.
Sütőzacskóban 40-45 perc alatt 200 fokon készre sütjük. Együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.