Elkészítés: A tésztához a száraz hozzávalókat összekeverem, ráütöm a tojásokat, majd a tejet és olajat is rámérem. Alaposan összekeverem egy kanállal. Beleöntöm egy kisebb kerek hőálló műanyagtálba, aminek kb. a feléig ér a tészta, és 5 percig sütöm mikróban. Ha lejárt az idő, hagyom még bent egy kicsit.
Addig a jól behűtött habtejszínt felverem kemény habbá, pár kanállal teszek a joghurtba, ami nálam vaníliás vagy görög joghurt szokott lenni. Amikor kenhető krém lesz a joghurtból, visszateszem a hűtőbe.
Kiveszem a tésztát a mikróból, kifordítom a tálból, letakarom, és hagyom hűlni kicsit. Ha már hozzá lehet érni, kettévágom, megkenem az egyik felét lekvárral, majd a joghurtos krémmel. Ráteszem a tetejét, ráhalmozom a habot, megszórom tortadísszel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.