Elkészítés: A tésztához a száraz hozzávalókat összekeverem, ráütöm a tojásokat, majd a tejet és olajat is rámérem. Alaposan összekeverem egy kanállal. Beleöntöm egy kisebb kerek hőálló műanyagtálba, aminek kb. a feléig ér a tészta, és 5 percig sütöm mikróban. Ha lejárt az idő, hagyom még bent egy kicsit.
Addig a jól behűtött habtejszínt felverem kemény habbá, pár kanállal teszek a joghurtba, ami nálam vaníliás vagy görög joghurt szokott lenni. Amikor kenhető krém lesz a joghurtból, visszateszem a hűtőbe.
Kiveszem a tésztát a mikróból, kifordítom a tálból, letakarom, és hagyom hűlni kicsit. Ha már hozzá lehet érni, kettévágom, megkenem az egyik felét lekvárral, majd a joghurtos krémmel. Ráteszem a tetejét, ráhalmozom a habot, megszórom tortadísszel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.