A zöldségeket megmossuk, meghámozzuk, felkockázzuk. A paradicsomot forró vízbe tesszük, majd a héját lehúzzuk, a húsát felkockázzuk, és a levessel összemixeljük.
A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, 1 evőkanál forró olajban megdinszteljük. Hozzáadjuk a paradicsomos zöldséglevest, a feldarabolt zöldségeket, felforraljuk, 20 percig lassú tűzön főzzük.
A tésztát és a lecsöpögtetett babot a leveshez keverjük. Sózzuk, borsozzuk, és még 10 percig főzzük.
Sajttal megszórva tálaljuk.
Megjegyzés
Őszi Balázs receptje, fotó: Győrfi Viki, styling: Matis Edit Dodi
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.