Elkészítés: A sütőt előmelegítem 160 °C-ra.
A kekszet (én mézes kekszet használtam) összetöröm. A vajat megolvasztom, beleteszem a kekszet, összedolgozom. A masszát elosztom 18 db kapszlival kibélelt muffinformába, majd hűvösre teszem.
A tojásokat (egyben) felverem jó habosra, és apránként beleadom a porcukrot. Tovább verem, és hozzáadom az aromát és a citromlevet. Legvégül a mascarponét keverem hozzá.
A gyümölcsöket apróra vágom (eper+cseresznye), és ráteszem a kekszes alapra. Elosztom rajtuk a mascarponét, és beteszem a sütőbe.
Barnulásig sütöm, majd ha langyosra hűlt, hűtőben teljesen lehűtöm, ekkor elválik a kapszliktól.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.