Elkészítés: A tésztához a tojást habosra verem a porcukorral, hozzáadom a többi hozzávalót, és óvatosan összekeverem, hogy ne nagyon törjön a hab. Lisztezett-olajozott vagy sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 15 percig sütöm, hagyom kihűlni.
A krémhez a porcukrot habosra kavarom a margarinnal (kicsit felolvasztom, és habverővel habosítom), majd hozzáadom a túrót és a citromlevet, és a kihűlt tésztára kenem.
A zseléhez a pudingport csomómentesre keverem egy kis üdítővel, majd a többit is hozzáöntve felfőzöm. Ha langyosra hűlt, ráöntöm a krémre. Dermedésig hűtőbe rakom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.