Elkészítés: A tésztához a tojást habosra verem a porcukorral, hozzáadom a többi hozzávalót, és óvatosan összekeverem, hogy ne nagyon törjön a hab. Lisztezett-olajozott vagy sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 15 percig sütöm, hagyom kihűlni.
A krémhez a porcukrot habosra kavarom a margarinnal (kicsit felolvasztom, és habverővel habosítom), majd hozzáadom a túrót és a citromlevet, és a kihűlt tésztára kenem.
A zseléhez a pudingport csomómentesre keverem egy kis üdítővel, majd a többit is hozzáöntve felfőzöm. Ha langyosra hűlt, ráöntöm a krémre. Dermedésig hűtőbe rakom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.