Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a sárgákat összekeverjük a cukorral és vaníliáscukorral. Beleszitáljuk a liszt-keményítő-sütőpor keverékét, a vizet hozzáadjuk, és jól összekeverjük. Hozzáadjuk a kakaóport, belereszeljük a csokit. A tojásfehérjéből kemény habot verünk. Elősször 2 evőkanál tojáshabot összekeverünk a tésztával, majd óvatosan beleforgatjuk a kemény habot.
Sütőpapírral bélelt, kikent tepsibe öntjük, közepes hőmérsékleten megsütjük.
A túrókrém alapanyagait jól kikeverjük. A narancsos réteghez valókból sűrű krémet főzünk. Kihűtjük, közben folyamatosan kevergetjük.
A kihűlt piskótára kenjük a túrót, majd ráöntjük és elsimítjuk a narancsos krémet, hagyjuk megdermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.