Elkészítés: A zöldbabot megmossuk, a végeit levágjuk, majd 4-5 szálat összefogva ujjnyi vastagra vágjuk. 2 evőkanál olajat melegítünk egy lábasban, beleteszünk 3 félbevágott fokhagymát, és gyorsan, óvatosan átforgatjuk (fél perc alatt), hogy kijöjjön az illata. (Pirítani tilos, mert keserű lesz!) Rátesszük a paradicsomot, a paprikát és a nagyobb szeletekre vágott hagymát, majd jól átforgatjuk őket 1-2 perc alatt. Ezután rátesszük a zöldbabot, és annyi vizet, ami éppen csak ellepi. Megsózzuk, borsozzuk, és fedő alatt közepes lángon puhára pároljuk. Lehúzzuk a tűzről, és külön, egy kis lábasban elkészítjük a rántást: 3 evőkanál olajat összekeverünk 4-5 evőkanál liszttel (ha esetleg túl sűrű, még egy kis olajat adhatunk hozzá), és addig kevergetjük, amíg felhabosodik. Lehúzzuk a tűzről, és hozzákeverünk 3 gerezd áttört fokhagymát. Visszatesszük az edényt a tűzre, és fél perc alatt gyorsan átforgatjuk. Ismét lehúzzuk a kislábast a tűzről, és rátesszük a 2-3 teáskanál pirospaprikát. Megint visszatesszük a tűzre, és ráöntünk annyi vizet, amitől sűrű, de csomómentes rántást kapunk. Hozzákeverjük a tejfölt, és simára keverjük., majd hozzáadjuk az egészet a zöldségekhez. Megszórjuk ételízesítővel, borssal, és ha az egész átmelegedett, az apróra vágott petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.