Egy kis lábasban megolvasztjuk a vajat és a felaprított csokit kis lángon. Egy nagy tálban habosra keverjük a tojásokat, a cukrot és 1 csipet sót. Hozzáadjuk az olvasztott vajas-csokis keveréket.
A lisztet, a kakaót és a sütőport egy másik tálba szitáljuk. Ezt is a többihez forgatjuk a mogyoróval együtt. A tésztamasszát egy kisebb, kivajazott és kilisztezett tepsibe simítjuk, majd 175 fokra előmelegített sütőben kb. 12 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, ha elkészült, hagyjuk kihűlni és felkockázva tálaljuk. Friss málna illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.