Elkészítés: 1. Tegyük a 8 kis gombóc karamellfagyit egy sütőpapírral bélelt tepsire, majd helyezzük őket a mélyhűtőbe.
2. Törjük össze a tejcsokoládét, és gőz fölött olvasszuk meg egy kisebb lábosban.
3. Szórjuk az aprított mogyorót a csokoládéhoz, és keverjük el alaposan. Hagyjuk kissé kihűlni a masszát.
4. Mártsuk a fagyigolyókat az olvadt csokiba, majd egy kiskanál segítségével oszlassuk el rajtuk egyenletesen a krémet. A kész golyókat helyezzük vissza a tepsire, és tegyük őket a mélyhűtőbe addig, amíg a csokoládés bevonat megszilárdul.
5. A fagylaltgolyókat tálaljuk apró desszertként vacsora után, díszítsük az összemorzsolt kikristályosodott mézforgácsokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.