Elkészítés: A margarint felolvasztjuk, és rajta állandóan kevergetve 6-7 percig pirítjuk a zabpelyhet. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, és a tűzön kevergetjük, míg a cukor el nem olvad. A tűzről félrehúzzuk, és hagyjuk hűlni.
Mikor langyosra hűlt, hozzáadjuk a sütőporos lisztet, az áztatott mazsolát, a vagdalt diót és végül a 2 felvert tojást. Sűrű tésztává dolgozzuk.
Kivajazott tepsire 2 kanál segítségével halmokat rakunk, és előmelegített sütőben 10 percig sütjük. Melegen fellazítjuk a tepsiről, és olvasztott fehér csokival megcsurgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.