Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a kockára vágott zöldpaprikát, majd 2 perc pirítás után a feldarabolt csirkemájat. Kis kockára vágott csemege uborkával és paradicsompürével ízesítjük. A húst vastagon felszeleteljük, majd kiveregetjük. Sóval, borssal bedörzsöljük. Forró olajon, mindkét oldalon pirosra sütjük. Tányérra helyezzük és ráhalmozzuk a májas ragut. Meghintjük a reszelt sajttal és a frissen vágott petrezselyemmel. Hasábburgonyával körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.