Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre pároljuk. A kockára vágott zöldségeket - a burgonya kivételével - a hagymához adjuk, és 20 percig pároljuk egy kis vízzel és az ételízesítővel. Ezután hozzáadjuk a burgonyát és annyi vizet, hogy bőven ellepje, és úgy 30 percig főzzük. Ezalatt a daragaluskához a tojást összekeverjük a darával, szükség szerint vizet is adhatunk hozzá. Miután a zöldségek puhára főttek, kiskanál segítségével beleszaggatjuk a galuskát. Ezután még nagyjából 10 percig főzzük, és kész a leves.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.