Elkészítés: A barackbefőttet leszűrjük. A morzsához valókat kézzel durva morzsára összedolgozzuk.
A tészta hozzávalót gyors mozdulatokkal morzsásra összegyúrjuk, majd lisztezett munkalapon cipóvá formázzuk. A tésztát kb. 30 cm átmérőjű lappá nyújtjuk, és kerek (26 cm) tortaformába terítjük, hogy pereme is legyen. Jól belenyomkodjuk.
A tésztára rakosgatjuk a fél befőtt barackok nagy részét, a morzsát egyenletesen rászórjuk. A félretett fél barackokat is rárakosgatjuk, és 180 C-fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük.
A tésztát kicsit hűlni hagyjuk, majd a baracklével meglocsoljuk, a pisztáciával megszórjuk, és ha kihűlt, szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.