Elkészítés: Szokásos módon, de keményebb, nem túl édes tejbegrízt főzünk - kicsit állni hagyjuk. Kevés olajon zsemlemorzsát pirítunk - vigyázva, hogy meg ne égjen (vigyázat, a gázról lehúzott serpenyőben még tovább pirulhat!). Amikor langyosra hűlt, ízlés szerinti mennyiségű kristálycukorral összekeverjük. Az időközben szintén langyosra hűlt grízt vizezett kanállal a morzsába szaggatjuk. Összerázzuk, hogy mindenhol morzsásak legyenek a galuskák, és egy tálba rakjuk, a maradék morzsát a tetejére szórjuk. Önállóan vagy pikáns lekvárral fogyaszthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.