A cukrot, mézet, vajat és a tejszínt óvatosan összefőzzük. A masszát lehűtjük és belekeverjük a lisztet, diót, narancshéjat.
Miután kihűl, kiskanállal sütőpapírral bélelt tepsibe egymástól kis távolságra diónyi halmokat rakunk, melyeket a kanál hátuljával korongokká lapogatunk.
Kb. 170-180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük Sütőfüggő! Figyelni kell, mert gyorsan megég!
Amikor teljesen kihűltek, olvasztott csokival megkenjük a talpukat.
A receptet és a fotót Marisz57 felhasználónk küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.