Elkészítés: A kenyér végeit levágjuk, a közepét hosszú késsel kivájjuk. Kis kockákra szeleteljük, ahogy a szalámit, a kolbászt a sonkát is. Az uborkát lereszeljük. A vajat, a tejfölt, a bort és a szardellapasztát habosra keverjük. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a felvágottakat és a kockázott kenyeret. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a francia kenyeret, fóliába csavarjuk, és hűtőbe tesszük legkevesebb 6 órára. Fogyasztás előtt szeleteljük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.