Elkészítés: Egy tálban összekeverjük a száraz anyagokat. Egy másik tálban pedig az olvasztott margarint, a tojást és a tejszínt. Ezután a két tál tartalmát egybe keverjük, majd hozzáadjuk a szőlőszemeket, és óvatosan elkeverjük, hogy a szőlő ne törjön össze. A sütőformát kibéleljük muffinpapírral, majd belekanalazzuk a masszát (nekem szilikonos formám van, így azt nem kell kibélelni)- A tetejét megszórjuk egy kis cukorból, margarinból és lisztből készült morzsával. Előmelegített, közepes hőmérsékletű sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.