Elkészítés: A krumplit meghámozom, felezett karikákra vágom, és forrásban lévő vízbe teszem 2-3 percre. Leszűröm, hideg vízzel leöblítem. Kivajazott tepsibe rakom. A padlizsánokat meghámozom, kb. 1 cm vastag karikákra vágom, és olívaolajon megsütöm mindkét oldalát. A sült karikák a krumplira kerülnek (még jobb, ha van közte sült cukkini is, héjastul). Két paradicsomot felkarikázok, és a padlizsánra rakom (lehet esetleg még hagymát is tenni rá). Kevés olívaolajon megpirítom a darált húst, hozzáadom a nagyon apróra vágott hagymát, sót vagy ételízesítőt (mehet még zúzott fokhagyma is bele). Amikor a hagyma is pirul, megszórom pirospaprikával, összerázom, hozzáadom a nagyon apróra vágott maradék paradicsomot és paprikát. Lassú tűzön fedő alatt párolom, amíg a zöldség szétfő. Hozzáadok 3 dl tejfölt, és addig párolom lassú tűzön, amíg besűrűsödik. A hússzószt elsimítom a padlizsánon, a hússzószon a maradék tejfölt. Megszórom a parmezán sajttal, és hideg sütőbe teszem. Kb. 150 fokon sütöm 20-25 percig. Utána megszórom a reszelt sajttal, és addig hagyom 150 fokon sülni, amíg a sajt megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.