Elkészítés: A tésztához a lisztet átszitáljuk, belekeverjük az élesztőt. Hozzáadjuk a vajat, csipet sót, a tejet, a cukrot és a tojássárgáját, és simára dolgozzuk. Meleg helyen letakarva kb. 30 percig kelesztjük.
Ha megkelt, még egyszer átgyúrjuk, majd lisztezet deszkán kisebb tepsi méretűre, kb. 32x38 centisre nyújtjuk. A tepsit vajjal kikenjük, és belesimítjuk a tésztát. Villával megszurkáljuk, letakarjuk, és további 15 percig meleg helyen kelni hagyjuk.
A tetejére a 20 dkg vajat lábasban felolvasztjuk, hozzáadjuk a müzlit, a cukrot és a tejszínt, simára keverjük, majd a tésztára öntjük. 200 Celsius-fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni.
A krémhez 4 kanál tejjel simára keverjük a keményítőt. A maradék tejet a cukorral és a vaníliával lábasban felforraljuk. Hozzáadjuk a keményítős tejet, és még egyszer felforraljuk. Levesszük a tűzről, és állandó keverés mellett hozzáadjuk a tojások sárgáját, majd hagyjuk kihűlni. Beleforgatjuk a málnát meg a vaníliakrémet.
A tésztát lapjával kettévágjuk. Az alsó részt megkenjük a málnás-vaníliás krémmel, majd rátesszük a felső tésztalapot. Szeletelve vagy felkockázva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.