Elkészítés: Az egész tojásokat és a cukrot habosra keverjük. Folyamatos keverés mellett a hozzáöntjük a bort és az olajat. Majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a fűszereket, az aszalt gyümölcsöt és a müzlit, 6-8 órán át a hütöben tartjuk, és néha megkeverjük. Ezt az időt nem szabad lecsalni 4 óránál rövidebbre, mert különben a müzli nem puhul meg, és nem érnek össze az ízek. A muffinformákat félig megtöltjük a tésztával, majd egy kávéskanálnyi lekvárt rakunk rá, végül befedjük tésztával. A lekvár azért jó bele, mert ízesebb és szaftosabb lesz a muffin. 180 fokon kb. 30 percig sütjük, megvárjuk, míg megpirul a teteje. :) Nagyon finom, napokig eláll és nagyon laktató.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.