Elkészítés: Az élesztõt a cukros, langyosra melegített tejben felfuttatom.
A zsírt /vajat /margarint elmorzsolom a liszttel, beleteszem a felfuttatott
élesztõt, 1 egész tojást, a tejfölt és a sót, majd simára gyúrom. Egy éjszakát hûtõszekrényben tárolom, másnap 1-1,5 cm vékonyra nyújtom, tetejét késsel bekockázom, a legkisebb pogácsaszaggatóval kiszaggatom, a tepsiben viszonylag távol teszem egymástól, hogy legyen helye kelni, a másik tojással megkenem, reszelt sajttal megszórom. Hideg sütõben kezdem el sütni, 200 fokon kb. 20 perc alatt megsül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.