Vízgőz fölött a margarint a cukorral és a kakaóporral összeolvasztjuk. A felvert tojást lassan, csurgatva hozzáadjuk és folyamatosan kevergetjük (nehogy kicsapódjon), amíg kissé besűrűsödik. Utána levesszük a vízgőzről és belekeverjük a tejet.
A darált kekszhez hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a darált diót, majd az egészet jól összekeverjük. Utána beleöntjük a kakaós-margarinos masszát. Jó alaposan összedolgozzuk, gyúrjuk. A formatál (tepsi) aljában a kezünkkel egyenletesen belenyomkodjuk a kekszmasszát.
Elkészítjük a krémet: a szoba hőmérsékletű margarint a porcukorral habosra kikeverjük. Kézi mixerrel a tejben a pudingport felverjük, utána pedig a tejszínt felverjük kemény habbá. A pudinghoz először a cukros-margarint keverjük hozzá, majd a tejszín felvert, kemény habját. Az egészet jó alaposan összekeverjük, majd a kekszmasszára egyenletesen rákenjük.
Elkészítjük a csokimázat: alacsony hőfokon a margarint, a porcukrot és a kakaóport összeolvasztjuk, majd amikor már nem annyira meleg, rásimítjuk a krém tetejére.
Tálalás előtt pár óráig pihentetjük a hűtőben, hogy a csokimáz megdermedjen, majd egyforma kockákra felvágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.