A vajat a cukorral és a kakaóval gőz fölött felfőzzük, majd hozzákeverjük a tojásokat, és addig főzzük, míg besűrűsödik. Ekkor levesszük a gőzről, és beleforgatjuk a maradék szárazanyagokat. Ezután a masszát egy 20x30 cm-es tepsi aljába nyomkodjuk.
A krémhez a vajat a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a pudingport és a tejszínt, majd szép egyenletes sima krémmé dolgozzuk, és egyenletesen rákenjük a kekszes rétegre.
A mázhoz a csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, majd a krémre öntjük. A tepsit egy kicsit megrázogatjuk, hogy a csokoládé befedje krémet.
Hűtőbe tesszük, és 3 órán át (de még jobb, ha egész éjszaka) hűtjük. Tetszőleges méretűre és formájúra szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.