A vajat gőz fölött megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a cukrot, a kakaót és a felvert tojást. Addig főzzük, amíg besűrűsödik, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a durvára tört diót, a kókuszreszeléket és a darált kekszet. Végül apránként hozzáöntjük a tejet. Az elkészült masszát egy 25x30 cm-es tálba nyomkodjuk.
A krémhez szükséges pudingport elkeverjük a tejben. A puha vajat habosra keverjük a porcukorral, közben a tejszínt kemény habbá verjük. A vaníliás pudingot összedolgozzuk a vajas krémmel, majd hozzáadagoljuk a tejszínhabot. Az elkészült krémet a kekszes masszára simítjuk, és 1 órára hűtőbe tesszük.
A cukrot felforraljuk a vízzel, és szirupot főzünk belőle. Lehúzzuk a tűzről, kissé hagyjuk hűlni, majd hozzáadjuk az átszitált kakaót. Alacsony fokozaton tovább főzzük, hozzáadjuk a hideg vajat, és folyamatos keverés mellett a masszába dolgozzuk. Kicsit hűlni hagyjuk, bevonjuk a csokimázzal, és néhány órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.