Előkészítés: A halat megszórjuk ételízesítővel, és hagyjuk kiengedni. A zellert és a paprikát megtisztítjuk, megmossuk, mindkettő húsát vékony csíkokra vágjuk. A cukkíni végeit levágjuk, a cukkínit megmossuk, karikákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A fokhagymát átnyomjuk. A kaprot leöblítjük, felaprítjuk.
Elkészítés: Az olajat nagy serpenyőben felforrósítjuk, megfuttatjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a paprikát, a zellert, a cukkínit és a fokhagymát. A zöldségeket 10 percig pároljuk, megszórjuk 1 evőkanál ételízesítővel. A zöldségekre öntünk 2 dl vizet, belekeverjük a sűrített paradicsomot, és felforraljuk. Belefektetjük a halat, és lassú tűzön kb. 10 perc alatt megfőzzük. Ráöntjük a tejfölt, belekeverjük a kaprot, és tálaljuk. Főtt burgonyát kínáljunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.