Elkészítés: A tésztához a puha vajat a a tojásokkal és a cukorral, a narancshéjjal és levével jól kikeverjük. Mehet bele a tejföl, az ánizsmag és a liszt a sütőporral, elkeverjük, végül a mazsolát is beleforgatjuk.
200 fokra előmelegítjük a sütőt, egy kisebb, 22 x 28 cm-es tepsit kibélelünk zsírpapírral, és ebbe simítjuk bele a tésztát. (Én nedves kézzel simítottam el), majd kb. 14 perc alatt megsütjük.
Asztalra borítjuk, ha felpúposodik valahol, akkor egy tálcával lenyomjuk. A zsírpapírt leszedjük.
Ha kihűlt, a simábbik felére elkészítjük a cukormázat, elkenjük rajta, és megszórjuk tortadarával.
Kis kockákra vágjuk még száradás előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.