Elkészítés: 6 dl vizet felforralunk, és hozzáadunk annyi málnaszörpöt, hogy picit édesebbnek érezzük a megszokottnál. A fahéjat, a szegfűszeget, a narancs- és citromhéjat is hozzáadjuk, majd félrehúzzuk a tűzről. Lefedjük, és 10 percig állni hagyjuk.
Közben a zselatint műanyag keverőtálba öntjük. Felöntjük 1,5 dl hideg vízzel, elkeverjük. Pár percig ezt is állni hagyjuk.
A másik edényről levesszük a fedőt, kihalásszuk az ízesítőket (a fahéjat, a szegfűszeget, a narancs- és citromhéjat), hogy csak a tiszta, felforrt málnalé maradjon. Ehhez hozzáadjuk az időközben megdagadt zselatint, és visszahelyezzük a tűzre, addig kevergetjük kis lángon, amíg a zselatin el nem olvad benne.
Ezután formába öntjük, és hideg helyen megdermesztjük (ez picit hosszabb idő). Meleg vízbe mártjuk a formát, majd kiütjük belőle a gyümölcszselét. Kockára vágott kandírozott gyümölcsökkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.