Elkészítés: 5 tojásos piskótát készítek a megadott hozzávalókból. Majd kerek kapcsos formában tűpróbáig sütöm. 3 lapra vágom.
A krémhez a tejszínt egy edényben kb. 5 percig forralom, néha megkeverem, majd mehet bele a cukor és a vaj, ezzel kevergetve további 8-9 percig forralom. Lehúzom a tűzről, ízesítem a narancshéjjal és a likőrrel vagy rummal, és beleszitálom a nagy mennyiségű kakaóport. Csomómentesre keverem, és hűlni hagyom.
Ha lehűlt, a hűtőbe teszem dermedni, majd dermedés után géppel habosra keverem.
Ezzel a krémmel megtöltöm a lapokat, az oldalát és a tetejét is bevonom.
Díszítem, mivel karácsony van, marcipánfenyővel és különlegességként kandírozott ibolyaszirmokkal és rózsaszirmokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.