Elkészítése: A tésztához a tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük. A lisztet a sütőporral, a kakaóporral elvegyítjük, és a cukros tojáshoz adjuk. Az olajat ráöntjük, majd a kemény habbá vert tojásfehérjét beleforgatjuk. Közepes méretű, kb. 35 x 25 centis, magas falú tepsit sütőpapírral kibélelünk - az is jó, ha kivajazzuk, liszttel behintjük - és a masszát belesimítjuk. Előmelegített sütőben, közepes lánggal 18-20 percig sütjük. A krémhez a túrót áttörjük. A porcukrot a puha margarinnal habosra keverjük, a túrót hozzáadjuk. citromhéjjal és a citromlével ízesítjük. A kisült, kihűlt tésztára simítjuk, és hűtőszekrénybe tesszük. A mázhoz az üdítő felét, a pudingport és a cukrot összkeverjük. A maradék üdítővel együtt lábasba töltjük, és kevergetve sűrűre főzzük. Megvárjuk, amíg langyosra hűl - ezalatt a tortát felszeletelt naranccsal díszítjük -, végül a tortára kenjük. Tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.
Elkészítési idő: 1 óra + hűtés
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.