Elkészítés: A tojást felverjük, hozzáadjuk a cukrot, krémesre verjük, majd beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát kikent formába öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon 20 percig sütjük. A kihűlt piskótát összemorzsoljuk.
A zselatinport 4 evőkanál hideg vízben feloldjuk. A narancslevet a cukorral és a fahéjjal felforraljuk, a tűzről levéve, habverővel belekeverjük a zselatin-oldatot. 30 percre hideg helyre állítjuk, amíg dermedni kezd. Ekkor hozzáadjuk a túrót, a vaníliás cukrot és a reszelt narancshéjat.
A tortaformát sütőpapírral kibéleljük, az összetört piskótát beletesszük. Ráöntjük a narancsos krémet. 6 órára hideg helyre tesszük, míg megdermed.
Tálaláskor kifilézett narancsgerezdekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.