Elkészítés: A tojások sárgáját a cukorral és a margarinnal jó habosra kikavarjuk, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a tejet, legvégül a kakaót. Zsírozott-lisztezett tepsiben megsütjük. Közben a 4 tojás fehérjét kemény habbá verjük, és 25 dkg porcukrot hozzáadva gőz fölött tovább verjük, amíg szép fényes és selymes lesz. A megsült tészta tetejére simítjuk, és a forró sütőbe visszatesazük a tepsit. Egy perc múlva - anélkül, hogy kinyitnánk - a tüzet elzárjuk, és a sütőben hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.