Elkészítés: Klasszikus muffintésztát készítünk, a száraz anyagokat és a
nedves összetevőket külön összedolgozzuk. Egy pici különbség, a cukor ugyan száraz összetevő, de én a nedves hozzávalókhoz keverem, hogy feloldódjon. Szóval egy tálban összekeverem a tojást, a tejet és a cukrot, hozzáadom még a puha vajat. Másik tálban a lisztet, sót, sütőport és a kakaót is elvegyítem egymással, és hozzáöntöm a nedves elegyet. Lazán öszekeverem, nem feltétlenül kell csomómentesre kikeverni, ha sokáig kevergetjük, szívós, nehéz tésztánk lesz.
A muffinformát kibéleljük muffinpapírokkal, és elkezdjük betölteni a tésztát, de csak félig, erre teszünk 1-1 teáskanál Nutellát, a tetejére újra tészta kerüljön. Ügyeljünk arra, hogy ne legyen teljesen tele a forma.
Előmelegített sütőben (200 fok) kb. 25-30 perc a sütési idő. Fogpiszkálót szúrjunk bele, ha nem ragad rá tészta, akkor már jó is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.