Elkészítjük a linzertésztát: gyorsan összedolgozzuk a hozzávalókat, a tésztából egy cipót formálunk, fóliába tekerjük, és hűtőben pihentetjük. Közben elkészítjük a vaníliakrémet. A tejet felforraljuk a citromhéjjal és a vaníliás cukorral, belekeverjük az időközben a cukorral habosra kevert tojássárgája és a 3 dkg liszt keverékét. Állandó kevergetés mellett sűrű krémet főzünk. 5 meghámozott körtét kb. 1,5 cm-es kockákra vágunk, és kevés forró vajon, cukorral és fahéjjal puhára párolunk. A linzertésztát fél cm-re kinyújtjuk, és egy tortaformát a pereméig kibélelünk vele. Egyenletesen rásimítjuk a vaníliakrémet, rámorzsolunk 10 db amaretto aprósüteményt, majd a ráhelyezzük a megpárolt körtéket, amelyeket ezután meglocsolunk 2 dl tejszín, 2 egész tojás és 5 dkg cukor keverékével. 180 fokon kb. 45 percig sütjük. Miután kihűlt, kifordítjuk a formából, a tetejét pedig Nutellával vonjuk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.