Elkészítés: A rizst megfőzzük, majd hozzáfogunk a húshoz. Olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a sót, borsot, rozmaringot, bazsalikomot, borsikafüvet, és majdnem teljesen megsütjük. Ha kész, előveszünk egy nagyobb jénait, amibe beletesszük a rizs felét, elsimítjuk, majd rárakjuk az összes húst, végül megint a rizst. Ennek a tetejére kerülnek a karikára vágott paradicsomok, arra pedig rengeteg sajt. Betesszük a sütőbe, rápirítjuk a sajtot a tetejére. Kész is!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.