Elkészítés: A savanyú káposztát jól kicsavarom, lecsöpögtetem, hogy ne legyen leveses. A lilahagymát vékony karikákra vágom, a keménytojásokat tojásszeletelővel felaprítom.
A káposztát, a felszeletelt hagymát és 1 kivételével a tojásokat összekeverem egy mély tálban, meglocsolom kevés olívaolajjal, és rászórom a fűszereket. (Ha sótlannak érezzük a káposztát, természetesen utólag is sózhatjuk.) Jól összekeverem - az olajtól ez könnyen megy - és pár percig állni hagyom. Ha szükséges még valamelyik fűszerből, azt most, egy újabb keverés előtt érdemes beletenni. Az eddig beletett tojásszeletek természetesen kicsit összetörnek, ezért a félretett 1 tojásból vágott karikákat csak a legvégén teszem rá díszítésnek.
Azonnal is fogyasztható, de finomabb, ha néhány órára betesszük a hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.