A szelet kenyérre olajat csepegtetek, serpenyőben megpirítom, majd bedörzsölöm fokhagymával mindkét oldalán. Egy tányérra helyezem, rárakom a rukkolát, majd a sonkát, petrezselyemzöldet és a sajtot, s a felszeletelt paradicsomot.
Sózom, borsozom, teszek rá mozzarellát és olívabogyókat. Rövid időre beteszem a mikróba, hogy a sajt egy kicsit megolvadjon.
A tányérra helyezek ecetes olajba eltett cseresznye és chili paprikát, fokhagymát. Vörösbort iszom hozzá.
Megjegyzés
Ma egy könnyű, egyszerű, gyors és finom vacsorára vágytam. Azt hiszem sikerült a dolgot megoldanom. Ráadásul még mutatós és étvágygerjesztő már ránézésre is. Ha nem akartok órákat a konyhában tölteni, próbáljátok ki.
A receptet hobbychef küldte. Köszönjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.