Elkészítés: A császárszalonnát vékony csíkokra vágjuk, és gyakori kevergetés mellett lassan kiolvasztjuk a zsírját. Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott vöröshagymát, és üvegesre pirítjuk. Beletesszük a paradicsompürét, amit rozsdabarnára pirítunk. Ezután a metéltre vágott zöldségeket adjuk hozzá, amelyeket gyakori kevergetés mellett puhára párolunk. Közben az ételt ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, aztán megszórjuk a finomra vágott petrezselyemmel és oregánóval. Felöntjük vízzel, dobunk bele egy tyúkhúsleves kockát, majd az egészet ízesítjük ételízesítővel. Lassan felforraljuk, aztán amikor a zöldségek félig megpuhultak, apróra tördelt spagettit és rizst adunk hozzá. A levest lassan készre főzzük. (Azért kell lassan főzni,hogy ne legyen zavaros, zsíros a levesünk.) A reszelt sajtot külön adjuk hozzá (ehhez a leveshez a legjobb a parmezán).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.