Elkészítés: Nagyobb fazékban 3 liter hideg vizet a feldarabolt oldalassal, 2 fej megtisztított vöröshagymával, a lekapargatott sárgarépával, az egész borssal, kb. 2 teáskanál sóval és babérlevéllel felforralunk. Közepes hőfokon kb. 30 percig előfőzzük. Közben a rizst 3 dl forrásban lévő sós vízbe szórjuk, és fedő alatt, alacsony hőfokon kb. 20 percig pároljuk.
A megmaradt vöröshagymát apróra felkockázzuk. Az ecettel és a felaprított petrezselyemzölddel összekeverjük, sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd beledolgozzuk az olajat. A lecsöpögtetett kétféle babot a legyalult uborkával, a leszűrt, kihűtött rizzsel és a cikkekre vágott paradicsommal összekeverjük. A mártással meglocsoljuk, és állni hagyjuk.
A kicsumázott chilipaprikát vákonyan felkarikázzuk. A présen átnyomott fokhagymát a mézzel, a ketchuppal és a chilivel összedolgozzuk. A lecsöpögtetett oldalasdarabokat megkenjük, majd forró grillen kb. 10 perc alatt minden oldalról megsütjük. A babos rizssalátával körítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.