Elkészítés: A hóember testéhez a lisztet a sütőporral összekeverjük, elmorzsoljuk a margarinnal, majd a többi hozzávalóval tésztává dolgozzuk. Muffinformába adagoljuk, és előmelegített sütőben megsütjük.
A hóember fejéhez a margarint a porcukorral habosra keverjük, utána hozzáadjuk a darált kekszet és a megáztatott búzadarát, a végén a mandulaaromát. Kis golyókat formázunk, ez lesz a hóember feje.
A kihűlt muffinokra helyezünk 1-1 kekszes golyót.
A porcukrot jól összekeverjük a citrom levével, és ha már krémes, műanyag tasakba kanalazzuk, levágjuk a sarkát, és ezzel vonjuk be a süteményeket.
Ha kicsit megszikkadt a máz, cukorgolyókkal, színező pasztával díszítjük, gumicukorból orrot vágunk a hóembernek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.