A tojásokat üssük egy kis tálba, öntsük hozzá a tejszínt, majd sózzuk meg, villával jó alaposan verjük fel.
Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel a vajat, majd öntsük bele a felvert tojást. Közepes lángon süssük addig, míg az alja meg nem szilárdul, majd a villával kissé emeljük fel, hogy alá tudjon folyni.
Ha már a közepe is majdnem szilárd, göngyöljük fel, és a serpenyővel együtt pár percre tegyük tegyük forró sütőbe. Göngyölés előtt megtölthetjük reszelt sajttal, pirított gombával vagy akár kukoricával, brokkolival is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.