A száraz anyagokat (liszt,cukor,vaniliás cukor,sütőpor,só) kimérjük egy tálba,jól összekeverjük,majd a margarinnal összemorzsoljuk. Beletesszük a tojást és annyi tejfölt,amennyitől összeáll. Ez a liszt minőségétől is függ, általában két púpozott evőkanál szokott jó lenni. A tésztát letakarjuk,és 30 percre hűtőbe tesszük.Közben elkészítjük a tölteléket.Ehhez az almát meghámozzuk és lereszeljük.Mire ezzel elkészélünk,a tészta ki is pihente magát a hűtőben.Bekapcsoljuk a sütőt 180 °C-ra,légkeveréssel.A tésztát ketté osztjuk,és az egyik felét liszttel behintett deszkán tepsi méretűre nyújtjuk.A kinyújtott tésztát a sodrofáracsavarjuk és áthelyezzük egy sütőpapírral bélelt tepsibe.Ha nem jött össze nem baj,odanyomkodhatjuk a kezünkkel is,vagy kipótolhatjuk a túllógó részekkel.Aki biztosra szeretne menni,az lisztezett sütőpapíron is kinyújhatja a tésztát,akkor azzal együtt teheti a tepsibe.A tésztát egyenletesen megszórjuk a búzadarával,ez fogja felszívni az alma levét.A reszelt almából kicsavarjuk a levet,a cukorral és a fahéjjal elkeverjük,majd a darált kekszet és a citrom reszelt héját is hozzá adjuk,és egyenletsen elosztjuk a tésztalapon.A tészta másik felét is kinyújtjuk,és befedjük vele az almát. A tetejét megszurkáljuk,hogy a gőz eltudjon távozni,és megkenjük tojássárgájával.Az előmelegített sütőbe toljuk,és kb.25 perc alatt megsütjük.Hagyjuk kissé hűlni,majd még egészben porcukorral meghintjük,azután szeletekre vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.