Daraboljuk fel a cukrozott narancsot és áztassuk be az alkoholba. Alacsony lángon olvasszuk fel a csokoládét és a vajat, míg egészen krémes és homogén állagú lesz. Keverjük ki a tojások sárgáját 10 dkg cukorral, adjuk az olvasztott csokoládéhoz. A tojások fehérjét verjük habbá 5 dkg cukorral, és óvatosan keverjük a masszához. Szitáljuk bele a lisztet, és óvatosan keverjük el. Öntsük kivajazott formába, szórjuk meg a narancsdarabkákkal, és közepes sütőben süssük 30-35 percet. Langyosan tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.