Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk a szokásos módon. Hűlni hagyjuk.
A pudingport a cukorral, a vaníliás cukorral és 2,5 dl őszibaracklével elkeverjük. A maradék gyümölcslevet a feloldott pudingporral felforraljuk, és 1 percig főzzük. Kissé kihűtve a piskótára
simítjuk.
A tejszínhez adjuk a vaníliás cukrot, félig felverjük, majd hozzáadjuk a habfixálót, és kemény habbá verjük. A habot a pudingrétegre kenjük.
A kekszek alját megkenjük a cappuccinóval, és a megkent oldalukkal lefelé sorban ráhelyezzük a tejszínhabra.
Az étcsokoládét az olajjal gőz fölött feloldjuk, mikor kicsit hűlt, rásimítjuk a kekszes piskóta tetejére. 1 napra betesszük a hűtőbe.
A süteményt a kekszek széle mentén szeleteljük, díszíthetjük tejszínhabbal és barackdarabokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.