Elkészítjük a pácot: a hagymát és a fokhagymát összezúzva tálba teszünk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mustárt és kb. 1 dl olajat. Elkeverjük.
A húst lehártyázzuk és a pácba forgatjuk. Lefedjük és legalább 2 órát hűtőben pácoljuk (legjobb ha egy éjszakára).
A galagonya ketchuphoz a galagonyát puhára főzzük a vízben, ha megfőtt, átpaszírozzuk. Hozzáadjuk az almaecetet, cukrot, sót és a többi fűszert, majd visszatesszük még 5-10 percere főni. Közben ne felejtsük kevergetni!
A kroketthez elkészítjük a rizst a szokásos módon (olajon fehéredésig pirítjuk, aztán alaplével felöntjük, fedő alatt puhára pároljuk.
A gombát felaprítjuk és nagy lángon, pici olajon sóval és kakukkfűvel megpirítjuk. Az elkészült rizsbe forgatjuk, hagyjuk langyosra hűlni. Vizes kézzel golyókat formázunk belőle és szokásos módon bepanírozzuk: lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába mártjuk a golyókat, majd bő, forró olajban aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.