Elkészítés: A húst jól megmosom, a csontszilánkokat kézzel ellenőrzöm, hogy mindet lemostam.
A páchoz valókat összekeverem, és kanállal vagy kézzel a oldalas mindkét oldalát bekenem vele úgy, hogy egy laposabb tálba teszem. Ezután lefóliázom, és 1 napra mehet a hűtőbe.
Másnap kiveszem, az egészet sütőzacskóba teszem úgy, hogy a két végét koszorú formában összetűzöm, és így helyezem a sütőzacskóba. Egy nagyobb tepsit veszek elő, amiben kényelmesen elfér.
Előmelegített 200 C fokos sütőben csodálatosan szép vörösesbarnára sütöm. Ez kb. 2 órát vesz igénybe.
Ezután a zacskót levágom róla, a húst átteszem egy kisebb tepsibe, és további 10 percen át ropogósra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.