Elkészítés: A padlizsánt megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk, majd kevés olajon megsütjük. Mivel a padlizsán bármennyi olajat képes magába szívni, ezért tényleg csak kevés olajat használjunk, hogy ne legyen tocsogós a végén.
Miután szépen megpirult, hozzátesszük a felcsíkozott császárszalonnát, a felszeletelt hagymát és a felcsíkozott paprikát. Ezekkel még pároljuk egy ideig, s hozzátesszük a felkockázott paradicsomot is. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A zöldségeket lehet egészen puhára főzni, és lehet kissé roppanósra hagyni, ki hogyan szereti.
Tálaláskor én kecskesajttal szórtam meg, de ki-ki ízlésének megfelelően választhat egyéb sajtot. Ha ezt elhagyjuk, akkor is nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.