Elkészítés: A padlizsánokat megmossuk, fél centis karikákra szeleteljük, besózzuk. 30 perc után kevés olajon mindkét oldalukat megsütjük/grillezzük. Elkészítjük a besamelt, sózzuk, borsozzuk, ízesítjük még szerecsendióval. Egy téglalap alakú sütőtálat kivajazunk. Egy kevés besamelt teszünk az aljára,rá a lasagne tésztát, majd a padlizsánokat és a szeletelt paradicsomot. Amíg tart a hozzávalókból, így rétegezünk, utoljára besamelt rakunk, majd arra a reszelt sajtot. Közepes lángon a sajt pirulásáig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.